Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Adevinta, empresa propietària dels portals Fotocasa i Infojobs, s’adhereix a Foment del Treball

ACN Barcelona.-Adevinta, l’empresa propietària de portals com Fotocasa o Habitaclia i d’altres webs com Infojobs o Milanuncios, s’ha adherit a Foment del Treball com a entitat associada. L’acord té com […]

Avatar
Agències 03/05/2021

ACN Barcelona.-Adevinta, l’empresa propietària de portals com Fotocasa o Habitaclia i d’altres webs com Infojobs o Milanuncios, s’ha adherit a Foment del Treball com a entitat associada. L’acord té com a objectiu “enfortir el sector tecnològic” i “abordar les oportunitats que ofereix la nova economia digital” per “facilitar la digitalització i contribuir al creixement econòmic”, segons ha indica la patronal en un comunicat. Amb l’adhesió d’Adevinta, a més, Foment vol “reforçar el posicionament de Barcelona i Catalunya com a ‘hubs’ d’innovació de referència”. Pel president de la patronal, Josep Sánchez Llibre, es tracta d’una oportunitat “única” per impulsar un sector que “ja és una realitat” i que ha crescut de forma més intensa durant la pandèmia.

“Poder comptar amb actors tan rellevants del sector tecnològic és fonamental per afrontar els grans reptes de futur en els nous escenaris econòmics i socials”, ha destacat Sánchez Llibre. Per altra banda, el conseller delegat d’Adevinta, Gianpaolo Santorsola, ha subratllat que l’any 2020 ha estat l’any de la covid-19 però també “l’any de l’acceleració de la transformació digital de serveis i comerços”. “El 2021 constatarem que l’auge del comerç per internet ha vingut per quedar-se”, ha afegit.En la reunió celebrada aquest dilluns per signar l’acord també hi han participat el director general d’Infojobs, Román Campa; la directora de Recursos Humans d’Adevinta Spain, Elisabet Guasch, i el director comercial del grup, David Manchón. Per part de Foment hi han assistit el seu secretari general, David Tornos; la directora de Comunicació, Ana Aguirre; la directora d’Innovació, Maria Mora, i el director de Negoci, Benet Maimí.Adevinta acumula una trajectòria de més de 40 anys a l’Estat i suma més de 18 milions d’usuaris al mes en totes les seves plataformes. Amb seu a Barcelona –la seu central de la companyia es troba a Noruega-, compta amb una plantilla de 1.100 treballadors a l’Estat. El grup controla les plataformes immobiliàries Fotocasa i Habitaclia, el portal d’ocupació Infojobs, les webs de motor coches.net i motos.net i el portal de compravendes d’articles de segona mà Milanuncios.