Dimecres, 27 de gener de 2021 - Edició 916
La República

ActúaAyudaAlimenta, Premi González Sinde 2020 de l’Acadèmia del Cinema espanyol

ACN Barcelona.-L’Acadèmia del Cinema espanyol ha concedit el Premi González Sinde 2020 a la campanya ActúaAyudaAlimenta, com a exemple de “moviment de solidaritat espontània” davant l’impacte de la covid-19 en […]

Avatar
Agències 01/12/2020

ACN Barcelona.-L’Acadèmia del Cinema espanyol ha concedit el Premi González Sinde 2020 a la campanya ActúaAyudaAlimenta, com a exemple de “moviment de solidaritat espontània” davant l’impacte de la covid-19 en la cultura. La iniciativa va arrencar abans de l’estiu de la mà de Sergi Cochs i l’actriu (i vicepresidenta de l’Acadèmia) Nora Navas, i ja ha organitzat diverses rondes de repartiment de menjar a Barcelona i Madrid entre professionals de la cultura en situació precària degut a la pandèmia. Les caixes de menjar s’han nodrit de les aportacions del Banc dels Aliments. Diverses entitats i equipaments s’han anat adherint a la campanya, des de l’Acadèmia del Cinema Català i l’espanyola fins al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) o el Mercat de les Flors.

El Premi González Sinde 2020 s’ha concedit ex aequo amb Peris Costumes, una altra entitat que ha treballat per mitigar l’impacte social de la covid-19.

Relacionats