Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Actua Cultura demana a Garriga recuperar la taula tripartida amb el seu Departament i el d’Economia

ACN Barcelona.-La plataforma Actua Cultura ha reclamat a la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, recuperar la taula tripartida amb el seu Departament i el d’Economia. Així li ha traslladat aquest […]

Avatar
Agències 16/07/2021

ACN Barcelona.-La plataforma Actua Cultura ha reclamat a la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, recuperar la taula tripartida amb el seu Departament i el d’Economia. Així li ha traslladat aquest divendres en una reunió, on hi ha participat una comissió delegada de l’entitat formada per Isabel Vidal (arts escèniques), Joan Sala (sector editorial), Montserrat Bou (sector audiovisual), Eva Faustino (música) i Joan Anton Maragall (arts visuals). Per la seva banda, Garriga ha assegurat que estan treballant per tal d’aconseguir un 2% del pressupost del Govern per a la cultura. “Estem treballant amb el Departament d’Economia per assolir el 2%, que és l’objectiu d’aquest Govern”, ha explicat la consellera als representants de la plataforma.

Actua Cultura agrupa representants de les arts escèniques, l’art, la música, l’audiovisual i el llibre, que representen el 3,5% del PIB de Catalunya.