Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Actua Cultura celebra l’aprovació d’obrir una taula de diàleg perquè el pressupost en cultura arribi al 2%

ACN Barcelona.-Actua Cultura ha celebrat l’aprovació unànime al Parlament d’obrir “de manera immediata” una taula de diàleg entre els grups parlamentaris i el sector cultural per acordar un calendari concret […]

Avatar
Agències 03/07/2020

ACN Barcelona.-Actua Cultura ha celebrat l’aprovació unànime al Parlament d’obrir “de manera immediata” una taula de diàleg entre els grups parlamentaris i el sector cultural per acordar un calendari concret perquè el pressupost del Departament de Cultura arribi al 2% del total del pressupost de la Generalitat. “Aquesta aprovació per unanimitat ens dona força per seguir endavant perquè la raó ja la teníem”, ha destacat Isabel Vidal, portaveu d’Actua Cultura, a través d’un comunicat. Actua Cultura ha fet referència al punt 1.1 de la Proposta de Resolució de Cultura presentada pel PSC i aprovada al Parlament.

Vidal ha recalcat que “la generositat, la dedicació, el treball, el nostre amor a la feina, la defensa amb arguments, l’absoluta convicció que la cultura és un bé per a la societat i la pressió de tot un sector unit han establert les bases i el punt de partida per a un veritable canvi de paradigma”.