Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

Activada l’emergència del Plaseqta per un incendi en una fàbrica de sofre al polígon de Constantí

|

- Publicitat -

ACN Constantí – Setze dotacions dels Bombers de la Generalitat estan treballant en l’extinció d’un incendi a l’empresa AFEPASA de Constantí. Al magatzem afectat hi ha sofre, que en cremar pot generar diòxid de sofre. Bombers ha confirmat que crema la coberta d’una de les tres naus i que s’intenta separar els palets perquè no es propagui. Protecció Civil ha activat el Plaseqta en fase d’Emergències. S’han fet sonar dues sirenes de risc químic de la zona del polígon i es demana a totes les persones que les sentin, que es confinin. De moment afectaria empreses de la zona, on caldria tancar portes i finestres i no s’ha estès el confinament a cap nucli de població. L’empresa assegura que el foc està controlat i que no ha provocat danys personals.

<em>(Aquesta notícia actualitza la informació del Servei d’Emergències Mèdiques sobre les persones ateses a causa de l’incendi de en la fàbrica de sofre)</em>

Publicitat

També el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat tres unitats terrestres i han atès dos persones i tres unitats ORCA i han atès un ferit menys que han traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i una persona que s’ha atès allà mateix i se li ha donat l’alta.

Protecció Civil manté el confinament de les empreses del polígon de Constantí (Tarragonès) on un incendi afecta tres naus d’una empresa de fabricació de sofre. Una de les naus s’ha pogut “sectoritzar” i aïllar, a la segona nau el foc afecta la coberta, però ja està controlat, i en la tercera hi ha palets afectats i s’estan separant els que cremen dels que no.

Les sirenes continuen sonant al polígon. El confinament no afecta zones urbanes habitades, però es fa una crida a la ciutadania perquè no s’acosti a la zona, de manera que es facilitin les tasques dels equips d’emergències.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió