Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

ActelGrup presenta un pla estratègic a tres anys amb el qual preveu arribar a facturar 275 MEUR el 2024

ACN Lleida.-ActelGrup ha presentat a les cooperatives associades el seu nou Pla estratègic 2021-2024. Amb el nom d’Aspira24, vol marcar el creixement del grup cooperatiu i fixa entre els objectius […]

Avatar
Agències 15/06/2021

ACN Lleida.-ActelGrup ha presentat a les cooperatives associades el seu nou Pla estratègic 2021-2024. Amb el nom d’Aspira24, vol marcar el creixement del grup cooperatiu i fixa entre els objectius assolir una facturació anual de 275 milions d’euros l’any 2024. A més, incorpora accions per enfortir la relació amb les cooperatives de base i productors i per reforçar la marca i valors de l’entitat com ara la innovació i l’orientació a resultats. Inclou més d’una seixantena de projectes que s’aniran executant progressivament durant els tres pròxims anys. ActelGrup és un grup cooperatiu referent en el sector agroalimentari que agrupa 109 cooperatives, més de 7.000 famílies, 430 treballadors i cinc unitats de negoci, amb seus a Lleida i Saragossa.

La companyia es proposa arribar a facturar 275 milions d’euros el 2024, centrant-se en millorar la competitivitat de les seves cooperatives i productors, maximitzar el valor afegit a clients, socis i consumidors i desenvolupar una cultura basada en les persones. Tot això, desenvolupant una gestió́ responsable i compromesa amb la societat i el medi ambient.El Pla estratègic se centra en cinc eixos estratègics a desenvolupar en aquest període. Per una banda, la captació de produccions d’interès i la inversió́ en R+D+I i en eficiència; la diversificació́ de clients que permetin l’enfortiment de la marca; la promoció́ de la venda als propis socis; la millora de la competitivitat de les cooperatives de base i la capacitat per facilitar el relleu generacional, i el desenvolupament i la retenció́ de talent, serà un altre dels objectius d’Aspira 24 .Per a l’elaboració del Pla s’ha dut a terme un procés participatiu amb un centenar de treballadors, provinents dels diferents negocis del grup. Conjuntament amb l’equip directiu i el consell rector, han treballat en la definició́ de tot el marc estratègic i dels més de 60 projectes que s’aniran executant progressivament durant els pròxims tres anys.