Dijous, 21 de gener de 2021 - Edició 910
La República

Acosta Danza i solistes del New York Ballet i del Mariinsky centren la temporada de dansa al Centre Cultural Terrassa

ACN Barcelona.-La 38a Temporada BBVA de Dansa oferirà, del 29 de gener al 18 de desembre, al Centre Cultural de Terrassa actuacions de companyies destacades i grans estrelles, com Ailey […]

Avatar
Agències 14/01/2021

ACN Barcelona.-La 38a Temporada BBVA de Dansa oferirà, del 29 de gener al 18 de desembre, al Centre Cultural de Terrassa actuacions de companyies destacades i grans estrelles, com Ailey II, Acosta Danza, ballarins i solistes del New York City Ballet, Ilia Jivoy i solistes del Ballet del Teatre Mariinsky, Agnès Letestu, Lucia Lacarra o Julian Mackay. A més, la temporada homenatjarà a Alicia Alonso, Prima Ballerina Assoluta del Ballet Nacional de Cuba i que ha deixat una profunda empremta a la història de la Dansa. Segons ha detallat el director artístic del centre cultural, Adrià Fornés, la temporada inclou 20 espectacles de 17 companyies i un total de 35 funcions, que s’han posat a la venda amb 18.000 entrades.

Fornés ha dit que tenint previst que fins al juny no podran oferir el 100% de la capacitat del teatre, aquest dijous s’han posat a la venda aquest volum d’entrades per a tot el conjunt d’espectacles. A la primera part de la temporada, a la primavera, hi haurà reprogramacions d’espectacles que no volien “perdre l’oportunitat de veure” i companyies de l’àmbit estatal, per exemple Madrid, País Vasc i Andalusia.

Relacionats