Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Acord a Avidel i les seves contractes per aplicar el conveni estatal d’escorxadors d’aus i conills

ACN Lleida.-La pressió de la vaga convocada ha permès, segons CCOO, resoldre el conflicte obert a Avidel (antiga Milsa), del grup Vall Companys, per la negativa de l’empresa i les […]

Avatar
Agències 09/12/2020

ACN Lleida.-La pressió de la vaga convocada ha permès, segons CCOO, resoldre el conflicte obert a Avidel (antiga Milsa), del grup Vall Companys, per la negativa de l’empresa i les seves subcontractes a aplicar el conveni estatal d’aus i conills en la seva totalitat. El sindicat assegura que s’ha arribat a un acord per aplicar als subcontractats que operen a Avidel la jornada màxima ordinària, la retribució, les vacances i els permisos que estableix el conveni estatal. L’acord també preveu coordinació en matèria de seguretat i salut laboral entre la representació de la plantilla de l’empresa principal i la de les empreses contractistes. Per tot plegat, s’ha desconvocat la vaga prevista pel 10 i 11 de desembre.

CCOO d’Indústria Catalunya ha valorat positivament l’acord perquè consideren que garanteix unes condicions laborals dignes per al conjunt de les persones que treballen en aquest sector, especialment per a les que treballen a les subcontractes, ja que s’igualen les seves condicions a les de la plantilla de l’empresa principal.