Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

ACCIÓ ofereix 3 MEUR per a la competitivitat empresarial i inclou una línia específica per lluitar contra la covid-19

ACN Barcelona.-La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha anunciat aquest dijous l’activació d’una línia d’ajuts d’ACCIÓ de 3 milions d’euros per millorar la competitivitat d’entre 300 i 600 pimes […]

Avatar
Agències 16/07/2020

ACN Barcelona.-La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha anunciat aquest dijous l’activació d’una línia d’ajuts d’ACCIÓ de 3 milions d’euros per millorar la competitivitat d’entre 300 i 600 pimes catalanes arran de la pandèmia de coronavirus. Es tracta de cupons per contractar serveis de consultoria especialitzats amb proveïdors acreditats per ACCIÓ, en temes com la innovació, la internacionalització, el finançament, la indústria 4.0, la transformació empresarial o l’economia circular. Els ajuts van dels 1.600 als 20.000 euros i inclouen una nova tipologia de fins a 8.000 euros per empresa per impulsar la transformació del model de negoci arran dels canvis provocats pels episodis de covid-19.

“La covid-19 és la major disrupció que s’ha produït en dècades”, ha assegurat la consellera durant la inauguració de l’Exponential Day #2, l’accelerador de la innovació disruptiva. “Si tot ja estava canviant, la pandèmia ha accelerat el procés 10 anys”, ha afegit. La consellera ha dit que “la transformació empresarial és clau” per sortir de la crisi generada pel coronavirus, que ha provocat que “no hi hagi sectors” i que les fronteres entre empreses s’hagin “diluït”. “Els hotels han esdevingut hospitals, i els parabrises, respiradors”, ha recordat.