Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Acció Climàtica articula un sistema “d’emergència” de rec per “salvar” 4.000 hectàrees d’avellaners al Camp de Tarragona

|

- Publicitat -

ACN Verdú – El Departament d’Acció Climàtica està articulant un sistema “d’emergència” de rec per “salvar” 4.000 hectàrees d’avellaners al Camp de Tarragona, i evitar així que s’hagin d’arrencar a causa de la falta d’aigua al pantà de Riudecanyes. Ho ha dit la consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, en una visita a Verdú per valorar l’impacte de la sequera en aquesta zona de Ponent. Jordà ha assegurat que es tracta d’una acció de “cirurgia” per fer front a l’impacte en l’agricultura de la sequera. Segons ha pogut saber l’ACN, dimecres 24 de maig hi ha prevista una reunió amb la comunitat de regants de Riudecanyes per estructurar aquest sistema de rec.

Sobre aquest anunci, Unió de Pagesos ha demanat que Acció Climàtica “concreti els mecanismes de col·laboració” entre l’Agència Catalana de l’Aigua i les comunitats de regants del Molinet de Reus i del pantà de Riudecanyes. També que es “materialitzin” les obres d’emergència per salvar els conreus llenyosos que tenen dotació de reg de l’embassament de Riudecanyes.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió