Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Acaba el judici a l’acusat de matar el cunyat a Torre-serona i les parts mantenen la petició de dotze anys per homicidi

ACN Lleida.-El judici a l’empresari carni Josep Puiggròs, acusat de matar el cunyat, Eduard Ardiaca, a l’obrador que tenia a Torre-serona (Segrià) i traslladar el cadàver al maleter del seu […]

Avatar
Agències 11/12/2019

ACN Lleida.-El judici a l’empresari carni Josep Puiggròs, acusat de matar el cunyat, Eduard Ardiaca, a l’obrador que tenia a Torre-serona (Segrià) i traslladar el cadàver al maleter del seu cotxe fins a Barcelona, ha acabat aquest dimecres després de tres dies de declaracions. Demà dijous l’Audiència de Lleida lliurarà l’objecte de veredicte al jurat perquè valorin les proves presentades i decideixin si Puiggròs és culpable o innocent del crim. Tant la fiscalia, com l’acusació particular i la defensa han mantingut la petició de dotze anys per homicidi. Serà l’Audiència de Lleida qui decideixi la pena que li imposa en base al veredicte del jurat, format per 6 homes i 3 dones.

Durant la tercera i última jornada del judici d’aquest dimecres han declarat els forenses. Els pèrits han explicat que la víctima va rebre cinc impactes de bala frontals i que una d’elles li va seccionar l’aorta, la qual cosa li va causa la mort per dessagnament. Els forenses no han pogut concretar si la víctima tenia ferides de defensa a causa de l’avançat estat de descomposició del cadàver, que es va trobar tres dies després dels fets.En el seu torn d’última paraula, l’acusat ha reiterat, com ja ho va fer en la seva declaració dilluns, el seu penediment pel que va fer i ha demanat perdó a la família de la víctima.