Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Absolt el veí de Blanes que s’enfrontava a 26 anys de presó per abusar d’un nen de 12 a canvi de diners i drogues

ACN Girona.-L’Audiència de Girona ha absolt l’acusat que s’enfrontava a 26 anys de presó per abusar sexualment al llarg d’un any d’un nen de 12 anys a canvi de diners […]

Avatar
Agències 28/06/2021

ACN Girona.-L’Audiència de Girona ha absolt l’acusat que s’enfrontava a 26 anys de presó per abusar sexualment al llarg d’un any d’un nen de 12 anys a canvi de diners i drogues. La sentència conclou que el processat i el menor van mantenir relacions sexuals “consentides” i que no s’ha pogut provar que comencessin abans que el nen complís els 13 anys, el delicte pel qual acusava la fiscalia. L’acusació pública també sostenia que aquest processat va orquestrar trobades sexuals d’un altre home amb el menor i que, en connivència amb el seu germà, van enregistrar un episodi d’abusos amb vídeo per extorquir-lo. L’Audiència també absol el germà i l’altre acusat, que afrontaven 5 i 3 anys de presó.

La fiscalia acusava el principal processat d’un delicte continuat d’abús sexual a menor de 13 anys, un delicte continuat de corrupció de menors, d’un delicte continuat d’amenaces condicionals i un delicte contra la salut pública. Sol·licitava 26 anys de presó. Per a l’altre acusat d’haver tingut sexe amb el nen demanava 5 anys de presó per corrupció de menors i per al germà 3 per amenaces. Al judici, els tres acusats van negar els fets i les defenses, encapçalades pels lletrats Salvador Guillamon, Antoni Gibert i Pere López de Coca, van demanar l’absolució.