Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Absolt el sotsinspector dels Mossos acusat de lesions per una intervenció a barraques de Girona

ACN Girona.-L’Audiència de Girona ha absolt el sotsinspector dels Mossos d’Esquadra acusat d’un delicte de lesions per haver causat una luxació al colze a un home durant una intervenció a […]

Avatar
Agències 26/07/2021

ACN Girona.-L’Audiència de Girona ha absolt el sotsinspector dels Mossos d’Esquadra acusat d’un delicte de lesions per haver causat una luxació al colze a un home durant una intervenció a la zona de la Copa durant les barraques de Girona del 2016: “No ha quedat acreditat que la lesió es causés de manera intencionada o dolosa”. La sentència exposa que va ser fruit “d’una actuació negligent” que no té transcendència penal. En aquest cas d’acusacions creuades, l’Audiència també conclou que no ha quedat acreditat que l’altre processat es resistís o desobeís de manera greu les ordres dels agents durant l’actuació policial i apunta que “no va utilitzar cap tipus de violència o força contra els agents.

El sotsinspector s’enfrontava a 1 any i mig de presó que sol·licitava l’acusació particular perquè la fiscalia no l’acusava. L’altre processat afrontava fins a 1 any de presó acusat d’un delicte de resistència i desobediència greu a agents de l’autoritat.