Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Abascal avisa que Vox arriba “per quedar-se” però lamenta: “Avui la situació a Espanya és pitjor que ahir”

ACN Madrid.-El líder de Vox, Santiago Abascal, ha avisat que el partit ha entrat al Congrés “per quedar-se” i garanteix que no “defraudaran”. Abascal ha celebrat la irrupció del partit […]

Agències 29/04/2019

ACN Madrid.-El líder de Vox, Santiago Abascal, ha avisat que el partit ha entrat al Congrés “per quedar-se” i garanteix que no “defraudaran”. Abascal ha celebrat la irrupció del partit en aquestes eleccions però ha lamentat que no hagi estat possible expulsar el “front popular” del govern espanyol: “Avui la situació a Espanya és pitjor que ahir”. Amb tot, ha puntualitzat que la diferència és la “garantia” de Vox al Congrés i assumiran la seva responsabilitat al servei d’Espanya i representaran “l’orgull” de ser espanyol. “24 diputats al Congrés diran que la unitat d’Espanya ni es debat, ni es vota, ni es discuteix, es defensa fins a les últimes conseqüències. No permetrem que es trossegi a Barcelona ni es rendeixi a Brussel·les”, ha afirmat.

Abascal ha erigit Vox com la “resistència nacional davant la ruptura i posicions llibertàries”. Amb tot, ha advertit que “cap majoria” habilita per una reforma de la Constitució que “toleri” un referèndum a una part del territori espanyol, indulti “colpistes” o avali legislatures totalitàries per part dictadura progre”. “Benvinguts a la resistència! Seguim per Espanya! Visca espanya!”, ha conclòs.