Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Abacus celebra el Petit Sant Jordi al Tibidabo

ACN Barcelona.-El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha celebrat aquest dissabte el Petit Sant Jordi de la mà d’Abacus Cooperativa. Una iniciativa que pretén apropar la cultura a la família i […]

Avatar
Agències 13/04/2019

ACN Barcelona.-El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha celebrat aquest dissabte el Petit Sant Jordi de la mà d’Abacus Cooperativa. Una iniciativa que pretén apropar la cultura a la família i transmetre els valors educatius. Amb aquesta voluntat s’han organitzat diverses activitats com l’alliberament de més de 700 llibres amb motiu del dia internacional del ‘bookcrossing’ que es commemora el dia 21 d’abril. Una activitat que ja fa quatre anys que se celebra. També s’han fet tallers pels més petits que han pogut pintar el seu punt de llibre, inspirant-se en el Castell dels Contes o en l’avió tan característic del Tibidabo. A més, els assistents han pogut fer-se fotos al ‘photocall’ d’Abacus que incloïa un sorteig d’una càmera instax. El Petit Sant Jordi engloba una cinquantena d’activitats entre el 2 i el 18 d’abril.

En una atenció als mitjans, Aroa Conde, cap de marketing d’Abacus ha recalcat que la iniciativa té com a principals objectius: apropar la cultura, l’educació i el lleure a les famílies. Així mateix, ha expressat la importància de compartir aquesta iniciativa amb el Tibidabo que afirma “té un gran compromís amb les famílies i fomenta la cultura a partir del teatre i les animacions”.En aquesta línia, Isaac López, Community Manager d’Abacus, ha explicat que per la cooperativa “és molt important aquest pacte amb el Tibidabo, perquè tant un com l’altre són molt emblemàtics en l’imaginari de tots els catalans”. En aquesta línia ha explicat que l’any passat Abacus va fer 50 anys i ha subratllat que per ells “és un repte” continuar oferint experiències diferents a la comunitat de socis. Així mateix, ha dit que l’acord amb el parc d’atraccions és un pas més que els “engresca per continuar construint comunitats 50 anys més”.