Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

820.000 vehicles s’han desplaçat a l’àrea metropolitana fins a les nou de la nit, un 4% més que divendres passat

ACN Barcelona.-819.869 vehicles s’han desplaçat a l’àrea metropolitana de Barcelona d’entrada i de sortida fins a les nou de la nit d’aquest divendres, un 3,99% més que una setmana enrere […]

Agències 19/03/2021

ACN Barcelona.-819.869 vehicles s’han desplaçat a l’àrea metropolitana de Barcelona d’entrada i de sortida fins a les nou de la nit d’aquest divendres, un 3,99% més que una setmana enrere i un 12,8% menys que un divendres anterior a la pandèmia, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). La xifra s’acosta a la previsió de 930.000 que l’SCT feia fins a les dotze de la nit, però no hi ha hagut durant la tarda incidències de consideració. Aquest fet s’ha atribuït a les males condicions meteorològiques. És la primera sortida de cap de setmana després de l’aixecament del confinament perimetral comarcal. Els Bombers han demanat precaució si es té intenció de fer activitats a l’aire lliure en un cap de setmana de “meteorologia complicada”.

(S’actualitza la xifra de vehicles desplaçats a l’àrea metropolitana de Barcelona)De moment les complicacions abasten dues vies de la xarxa viària catalana. A la C-28, al Port de la Bonaigua, calen cadenes al tram entre Baquèira i Casa Sastrada. A la C-142b també calen cadenes en un tram de nou quilòmetres a Vielha e Mijaran.