Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

8 de 10 centres de l’Opus deixaran de segregar per sexe per mantenir les subvencions

ACN Barcelona / Girona – 8 de 10 centres de l’Opus a Catalunya deixaran de segregar per sexe a partir del curs vinent per mantenir les subvencions, segons ha pogut […]

Agències 16/02/2022

ACN Barcelona / Girona – 8 de 10 centres de l’Opus a Catalunya deixaran de segregar per sexe a partir del curs vinent per mantenir les subvencions, segons ha pogut saber l’ACN, després que el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, anunciés l’octubre passat la intenció de no renovar el concert a les escoles que ho fan. Una de les escoles que ha fet el pas és Les Alzines de Girona, que en un comunicat al qual ha tingut accés l’Agència indica que “obligats” per la decisió del Govern i per “evitar un greuge irreparable a les famílies i personal de l’escola”, s’ha sol·licitat la renovació de la subvenció adaptant-la als requisits de la nova Llei d’Educació. Això vol dir que la propera preinscripció escolar “la podran realitzar tant noies com nois”.

L’escola Les Alzines, fins ara de noies, forma part de la desena que gestiona el grup Institució Familiar d’Educació, i de les quals vuit tenen previst obrir els cursos a alumnes d’ambdós sexes per mantenir el concert.