Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

759 trucades al telèfon 112 fins a les 9 de la nit per 460 incidències derivades de la pluja

|

- Publicitat -

ACN Tarragona – El telèfon d’emergències 112 ha rebut fins a les 9 de la nit 759 trucades per 460 incidències derivades de la pluja. La majoria, 473, s’han fet des de Tarragona, la ciutat més afectada per la tempesta. També n’hi ha hagut 70 des de Salou i 65 des de Vila-seca. A Cambrils, dos trens de l’R-16 han quedat aturats a l’estació i han obligat a suspendre el servei de la línia. El passatge serà traslladat amb AVE. D’altra banda, l’Hospital Santa Tecla ha atribuït la inundació de la planta soterrània del complex sanitari al col·lapse de la xarxa pública de clavegueram de la Rambla Vella i els carrers de l’entorn, “incapaç” d’absorbir la gran quantitat d’aigua caiguda en poc temps en el marc d’un episodi de pluja “extraordinari”.

Els serveis de manteniment de l’hospital han treballat per intentar evacuar l’aigua acumulada, i han requerit la intervenció d’equips tècnics i humans dels Bombers.

Publicitat

La inundació ha afectat la pràctica totalitat de la planta soterrània de l’hospital, dedicada a magatzems i zones de servei del centre, i parcialment la planta baixa, que dona accés a l’hospital des del carrer.

L’incident no ha tingut afectació en cap servei assistencial de l’hospital ni hi ha hagut cap dany personal, atès que tant l’àrea de serveis assistencials com les d’hospitalització es troben en plantes superiors.

Segons informa l’hospital, a última hora del vespre la situació a la planta soterrània estava controlada.

Talls de llum

D’altra banda, la pluja també ha comportat afectacions puntuals al subministrament elèctric en algunes zones. Segons informa Protecció Civil, al Vendrell hi ha hagut 690 usuaris afectats, a Salou 619, a Godall 474, a Roda de Berà 413 i a Tarragona 355.

Des de les tres de la tarda, els Bombers han atès 209 emergències, la majoria a Tarragona.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió