Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

500 voluntaris i algunes indústries d’Osona confeccionen mascaretes i bates per a l’Hospital Universitari de Vic

ACN Vic.-Mig miler de voluntaris s’han ofert per ajudar al Consorci Hospitalari de Vic (CHV) a confeccionar mascaretes i bates. En un comunicat, el consorci explica que s’han superat “totes […]

Avatar
Agències 22/03/2020

ACN Vic.-Mig miler de voluntaris s’han ofert per ajudar al Consorci Hospitalari de Vic (CHV) a confeccionar mascaretes i bates. En un comunicat, el consorci explica que s’han superat “totes les expectatives”. Les bates i mascaretes es confeccionen seguint les indicacions dels professionals sanitaris i amb material específic del propi Servei de Rober del CHV. D’altra banda, i gràcies a les donacions que han fet empreses, autònoms, institucions, entitats i particulars, el CHV disposa d’equips de protecció individual suficients que serviran als sanitaris “per alguns dies”. Malgrat això, el consorci ha destacat que també necessita mascaretes d’alta protecció (FFP2 i FFP3), bates impermeables i ulleres estanques.

El Consorci Hospitalari de Vic ha afegit que en els propers dies, quan s’acabin les reserves que tenen, se seguiran necessitant equips de protecció individual, i per això demanen que qui estigui en disposició d’oferir aquest tipus de material contacti directament amb ells.