Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

46 dotacions dels Bombers, 11 aèries, ataquem el foc de Castellví de Rosanes, que ja ha afectat 20 hectàrees

ACN Castellví de Rosanes.-El foc de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat) ha afectat fins ara 20 hectàrees de vegetació, segons els Agents Rurals, i els Bombers hi han enviat 46 […]

Avatar
Agències 13/07/2021

ACN Castellví de Rosanes.-El foc de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat) ha afectat fins ara 20 hectàrees de vegetació, segons els Agents Rurals, i els Bombers hi han enviat 46 dotacions, 35 de terrestres i 11 d’aèries. Sembla que el foc ha començat cap a un quart de cinc de la tarda al final del carrer Tarragona d’aquest municipi, i s’ha estès, empès pel vent de Ponent, cap a dalt de la muntanya, que és on cremava a dos quarts de set. Des de la carena, el foc ha començat a generar diversos focus secundaris, alguns dels quals han anat més enllà de l’autopista AP-7, segons indiquen els Bombers. Els Mossos d’Esquadra han evacuat 3 cases aïllades de la zona, tots els números compresos de l’1 al 50 del carrer Tarragona i diverses finques del carrer Girona.

(S’actualitza el nombre de dotacions dels Bombers que treballen al foc i s’informa de la superfície afectada)Protecció Civil, que ha informat que els Bombers han demanat el confinament de les urbanitzacions Can Sunyer del Palau i Valldaina i que recomana als afectats tancar portes i finestres, manté activada l’alerta del Pla Infocat. També ha explicat que el telèfon 112 ha rebut més de 500 trucades per l’incendi.