Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

45 dotacions dels Bombers continuen treballant per extingir l’incendi d’Argentona

ACN Argentona.-Els Bombers treballen amb mitjans aeris i terrestres des de les dotze del migdia d’aquest dijous en un incendi al terme municipal d’Argentona, a la urbanització de Can Vilardell, […]

Agències 24/06/2021

ACN Argentona.-Els Bombers treballen amb mitjans aeris i terrestres des de les dotze del migdia d’aquest dijous en un incendi al terme municipal d’Argentona, a la urbanització de Can Vilardell, a tocar de Mataró. Fins al lloc s’han desplaçat 35 dotacions terrestres i 10 d’aèries, repartides en una àrea de sis hectàrees, per intentar atacar el foc, que ha avançat pel paratge de Sant Jaume de Traià, entre el polígon industrial d’Argentona i la C-60. Els Bombers intenten aturar el cap de l’incendi a la pista forestal de la carena i, en paral·lel, ataquen també els dos flancs per evitar que s’escampi pel bosc i protegir també el polígon. Algunes naus, de fet, haurien quedat afectades pel foc.

(S’actualitza el nombre de dotacions destinades per a l’extinció de l’incendi)De les 35 dotacions terrestres, 21 són camions d’aigua i 14 vehicles lleugers. Totes les dotacions estan repartides en una àrea de sis hectàrees.L’incendi és molt vistós des de l’Hospital de Mataró i l’Ajuntament de la capital del Maresme ha activat el Pla d’Actuació Municipal i la Policia Local talla preventivament el carrer de Galícia, per darrere del centre hospitalari, des d’on es pot accedir a la zona forestal afectada per l’incendi.