Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

36 identificats en un dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus

ACN Reus.-Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus van identificar aquest dijous 36 persones en el marc d’un dispositiu conjunt, amb tècnics d’Aigües de Reus i […]

Agències 13/11/2020

ACN Reus.-Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus van identificar aquest dijous 36 persones en el marc d’un dispositiu conjunt, amb tècnics d’Aigües de Reus i d’Endesa, al barri Mas Pellicer, per tal de fer una cerca dels autors de robatoris de ciclomotors i motocicletes. Segons informen fonts policials, en els últims dies s’havia tingut coneixement d’aquest tipus de furts i també de possibles fraus d’aigua i electricitat. El dispositiu es va portar a terme a dos blocs del barri, amb la identificació de 19 i 17 persones, respectivament. També es van obrir diligències per delictes lleus d’ocupació i atestats per delictes lleus de fraus de fluid elèctric.

En concret, al primer dels blocs es van obrir diligències a un pis per delicte d’ocupació i sis atestats per delictes lleus de fraus de fluid elèctric. A l’altre bloc, es van fer quatre atestats per delicte lleu d’ocupació i set atestats per delictes lleus de fraus de fluid elèctric.