Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

33 premis Nobel d’Economia mostren suport a Mas-Colell davant la causa oberta pel Tribunal de Comptes

ACN Barcelona.-Un total de 33 premis Nobel d’Economia i una vintena més d’economistes destacats mostren el seu suport a Andreu Mas-Colell davant la causa que té oberta pel Tribunal de […]

Agències 22/06/2021

ACN Barcelona.-Un total de 33 premis Nobel d’Economia i una vintena més d’economistes destacats mostren el seu suport a Andreu Mas-Colell davant la causa que té oberta pel Tribunal de Comptes. En un article conjunt que publica ‘El País’, els signants manifesten que Mas-Colell és una persona “de la màxima integritat” i reconeixen la seva dedicació al bé públic, així com la seva disposició a assumir responsabilitats governamentals. Davant l’absència de càrrecs específics contra ell, esperen que el tribunal eviti conseqüències “indesitjades i injustes” i alerten que financerament poden ser “desastroses” per l’exconseller. “El professor Andreu Mas-Colell és un exemple per a tots els científics espanyols a l’exterior”, remarquen.

Entre els Nobel d’Economia que signen la carta hi ha noms com Gorge Akerlof, Robert Aumann, Angus Deaton, Esther Duflo o Eugene Fama, entre altres.