Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

304 persones denunciades per no respectar les restriccions de la covid-19 a 3 locals d’oci de Barcelona

ACN Barcelona.-304 persones han estat denunciades per la Guàrdia Urbana de Barcelona aquest diumenge a la capital catalana per no respectar les mesures de seguretat en 3 locals d’oci, segons […]

Avatar
Agències 12/10/2020

ACN Barcelona.-304 persones han estat denunciades per la Guàrdia Urbana de Barcelona aquest diumenge a la capital catalana per no respectar les mesures de seguretat en 3 locals d’oci, segons ha explicat el cos de seguretat municipal a través del seu compte de Twitter. Els fets van tenir lloc ahir a la nit, quan agents urbans van localitzar els 3 establiments on, segons s’indica des de l’Ajuntament, no es respectava l’aforament màxim, la distància de seguretat o l’ús de mascaretes. A banda de les 304 denúncies als clients, la Guàrdia Urbana indica que també es van aixecar 3 actes d’inspecció als locals.

En concret, un dels locals sancionats és un bar del districte de Ciutat Vella, on l’acta d’inspecció va detectar 9 presumptes infraccions a l’establiment. Aquí es van aixecar unes 150 denúncies entre la clientela.En el segon cas, un bar amb llicència de bar musical del districte de l’Eixample superava l’aforament. Segons indica l’Ajuntament, hi havia un centenar de persones ballant al ritme de la música i sense fer ús de mascareta. Davant d’això es va aixecar acta d’inspecció amb nou infraccions al local i un centenar de denuncies a clients, totes elles per no dur mascareta. A més, el consistori indica que aquest local no podia exercir l’activitat, atès que és un dels afectats pel decret de la Generalitat.Finalment, també a l’Eixample, la Guàrdia Urbana va aixecar una cinquantena de denuncies als clients d’una sauna per no dur mascareta. També es van posar dues denúncies al responsable del local per no dur la mascareta i per no fer respectar la distancia de seguretat entre els clients.