Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

24 habitatges de nova construcció, tret de sortida a la remodelació del barri de Sant Crist de Badalona

|

- Publicitat -

ACN Badalona – El conseller de Territori de la Generalitat, Juli Fernàndez, i l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, han visitat aquest dimarts els terrenys on es construirà un edifici de 24 habitatges protegits que suposarà el tret de sortida a la remodelació del barri de Sant Crist. El bloc de pisos servirà per reallotjar les persones afectades per l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) Sant Crist i per la construcció dels laterals de la C-31. Un cop construïts els pisos s’enderrocaran els edificis on vivien els afectats, que ocupen l’espai de la futur carretera i de l’ARE. Aquesta ARE tindrà 215 habitatges en total, tots protegits, que construirà el Consorci integrat per l’Ajuntament de Badalona i l’Institut Català del Sòl (Incasòl).

“La construcció d’aquest nou bloc de pisos és una peça indispensable perquè es pugui produir tota la resta de la remodelació del barri”, ha indicat el conseller Fernàndez, que ha subratllat que l’habitatge és “una de les prioritats del Govern”, sobretot a l’àrea metropolitana de Barcelona. A Badalona, els espais de Sant Crist i del barri de l’Estrella permetran “generar 400 pisos de lloguer assequible”.

Publicitat

De la seva banda, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que l’inici de les obres suposa “un pas més en l’execució d’aquest gran projecte per a Sant Crist”. “Avancem i comencem a donar solució a una demanda històrica”, ha afegit l’alcalde, que alhora ha indicat que la reforma permetrà comunicar de nord a sud “tots els barris de la ciutat”.

Guijarro ha reclamat que el barri de Sant Crist deixi d’estar “oblidat” per les administracions i ha reclamat a la Generalitat que “s’impliqui en la construcció del Centre d’Assistència Primària” que “tant necessita”. També ha demanat al Govern que “executi la partida que hi ha destinada des de fa dos anys” als pressupostos catalans per reduir el soroll de la C-31.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió