Dijous, 24 d'Octubre de 2019 - Edició 455
La República

2.500 alumnes de 29 centres participaran aquest curs en el programa d’auxiliars d’anglès a l’Hospitalet

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-Un total de 2.500 alumnes de 29 centres públics i concertats de l’Hospitalet de Llobregat participaran aquest curs en el programa d’auxiliars de conversa en anglès, una […]

Avatar
Agències 16/09/2019

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-Un total de 2.500 alumnes de 29 centres públics i concertats de l’Hospitalet de Llobregat participaran aquest curs en el programa d’auxiliars de conversa en anglès, una iniciativa pionera que es va posar en marxa fa tres anys i que enguany incorpora l’alumnat de secundària de l’Institut Eugeni d’Ors. Aquest curs seran 14 els professors nadius, provinents majoritàriament d’Anglaterra i Irlanda, els que reforçaran les habilitats orals de l’alumnat dins l’horari lectiu. Es preveuen també activitats de reforç gratuïtes en horari extraescolar i en petits grups per als alumnes amb necessitats educatives específiques que ho necessitin. Del total d’alumnes, uns 500 són de primer i tercer d’ESO dels instituts Jaume Botey, Rubió i Ors i Pedraforca, que participen, per tercer curs consecutiu, d’una experiència pilot per implementar aquest programa a tota l’ESO.

Cada curs, el Programa d’auxiliars de conversa en anglès es tanca el mes de maig amb l’activitat Acting Together, una trobada de tots els participants en la qual es presenten petites accions teatrals, vídeos o exposicions orals en llengua anglesa, com a eina d’aprenentatge i d’immersió, que aquest any tindrà lloc al Centre Cultural Barradas.

Relacionats