Dijous, 22 d'Agost de 2019 - Edició 392
La República

Maragall: “La competència sana entre projectes independentistes és positiva”

El candidat d’ERC a Barcelona veu l’actuació de la Junta Electoral com “una agressió directa contra els drets dels seus representants polítics i dels seus ciutadans”

Redacció
Redacció 15/05/2019
Ernest Maragall, candidat d'ERC a l''Ajuntament de Barcelona

Ernest Maragall valora com “la competència sana entre projectes independentistes és positiva”, en referència a la relació entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana. Durant una entrevista a TV3, el candidat republicà a l’Ajuntament de Barcelona ha reivindicat que els ciutadans “tenen dret a contrastar idees i projectes”.

Pel que fa al veto de la Junta Electoral a la participació de Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín en un debat de la televisió pública catalana sobre les eleccions europees, Maragall ha criticat que l’organisme electoral “ataqui els drets dels representants polítics i els dels ciutadans”.

En clau estrictament Barcelona, Ernest Maragall observa una ciutat “amb molts èxits que a vegades generen desigualtats”. ERC situa el canvi climàtic, la contaminació i l’habitatge com “els reptes que cal assumir en el curt termini”.

Relacionats