Diumenge, 15 de Setembre de 2019 - Edició 416
La República

Manifestants independentistes reclamen unitat i defensen que el moviment no s’ha acabat tot i algunes veus pessimistes

ACN Barcelona.-Els participants a la manifestació independentista de la Diada s’han bellugat entre l’entusiasme i el pessimisme però la majoria ha coincidit en reclamar unitat als partits polítics sobiranistes. “Si […]

Avatar
Agències 11/09/2019

ACN Barcelona.-Els participants a la manifestació independentista de la Diada s’han bellugat entre l’entusiasme i el pessimisme però la majoria ha coincidit en reclamar unitat als partits polítics sobiranistes. “Si un piló de gent ens podem unir, perquè no poden quatre empoltronits?”, s’ha preguntat l’Àlex de Girona, un dels milers d’independentistes que han seguit la crida de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i s’ha manifestat a Barcelona. Tot i alguns optimistes empedreïts com la Victòria i l’Ester, de Verges, d’altres es mostraven ‘desencantats’ com la Maribel de l’Hospitalet de Llobregat. Fins i tot els més crítics, com el David de Sants, però, han reivindicat que el moviment està viu i que l’objectiu d’una Catalunya independent és possible, tal com marca el lema de la manifestació ‘Objectiu Independència’.

“El Govern ha estat perdent el temps, no s’entén què fan esperant la sentència del judici per l’1-O, nosaltres ens hem de marcar l’objectiu i tirar endavant sigui quina sigui la sentència”, ha opinat el barceloní.

Relacionats