Dimarts, 17 de Setembre de 2019 - Edició 418
La República

L’independentisme convoca 120.000 persones al centre de Madrid

L’independentisme ha tornat a donar una lliçó de civisme a l’hora de defensar el dret a l’autodeterminació de Catalunya. Si fa poc més d’un any, més de 60.000 catalans es […]

Redacció
Redacció 16/03/2019
Imatge de la plaça de Cibeles / Junts per Catalunya

L’independentisme ha tornat a donar una lliçó de civisme a l’hora de defensar el dret a l’autodeterminació de Catalunya. Si fa poc més d’un any, més de 60.000 catalans es van manifestar al cor d’Europa, a Brusel·les, 120.000 persones s’han concentrat al centre de Madrid. L’Assemblea Nacional Catalana ha fet púbiques les xifres de participació, mitjançant una piulada al seu compte de Twitter.

 

La comitiva ha sortit, als voltants de les 18h, de la zona d’Atocha i ha arribat una hora més tard a la plaça de Cibeles. En el torn de parlaments han intervingut Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC; Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium; Meritxell Lluís, parella del conseller Josep Rull i presidenta de l’Associació Catalana pels Drets Civils; Antxon Ramírez de Alda, pare d’un dels joves d’Altsasu; Oscar Reina, dirigent sindical i Jaime Pastor i Elena Martínez, representants del moviment republicà de Madrid.

Relacionats