Dijous, 19 de Setembre de 2019 - Edició 420
La República

Les dues estrenes de cinema en català d’aquesta setmana

‘Ens cal el teu vot’ i ‘La petita trapella’ són els films que arriben a la cartellera divendres

Redacció
Redacció 15/05/2019

La comèdia francesa Ens cal el teu vot i el film alemany La petita trapella, l’estrena del qual inicialment s’havia anunciat per a la setmana passada, arribaran als cinemes aquest divendres en versió catalana amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Ens cal el teu vot

El film, que s’estrena en versió doblada i versió original francesa subtitulada en català (VOSC), està dirigit per Mathieu Sapin i interpretat per Alexandra Lamy, Finnegan Oldfield, Valérie Karsenti, Gilles Cohen, i Philippe Katerine.

L’Arnaud, és un jove de 25 anys, que comença a treballar com a assistent de la directora de comunicació d’un candidat a les eleccions presidencials en plena campanya electoral. Mentre descobreix les tàctiques, els secrets i les rivalitats de la campanya electoral, quedarà fascinat tant per aquest món nou com per la seva cap, l’Agnès.

El film es podrà veure a:

Cinemes Girona (Barcelona) VD i VOSC
Cinemes Las Vegas (Figueres) VD
Cinemes Albèniz Centre (Girona) VD
JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Lleida) VD
Centre Cultural (Mollerussa) VD
Cines Olot (Olot) VD i VOSC
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat) VD i VOSC
JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls) VD

La petita trapella

Joachim Masannek dirigeix aquest film interpretat per Aylin Tezel, Peri Baumeister, Tom Beck, Christoph Maria Herbst, Meret Becker, Aaron Kissiov, i Malu Leicher.

La Lilli té un secret, que només coneix la seva família: pot parlar amb els animals! Aquest talent especial li ha causat prou problemes en el passat i ha obligat la seva família a canviar de casa un munt de vegades. Un dia descobreix que un lladre d’animals ha segrestat un elefantet del zoo.

El film, distribuït per Flins & Pinículas, es podrà veure a:

Cinemes Girona (Barcelona)
CAT Cines Figueres ACEC (Figueres)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Cines Bages Centre (Manresa)
Cines Olot (Olot)
Cines Imperial (Sabadell)
JCA Cinemes Valls (Valls)

Relacionats