Dimecres, 21 d'Agost de 2019 - Edició 391
La República

Instal·leu-vos el giny del directe!cat per a seguir les consultes del 13-D!

Aquest cap de setmana Catalunya farà el primer pas cap a la independència amb la primera gran onada de consultes, que començaran dissabte a Sant Jaume de Frontanyà, el poble més petit del Principat, i continuaran l’endemà a 160 municipis catalans. Per tal de seguir l’actualitat de les consultes al minut, directe!cat us ofereix un microbloc participatiu per tal que tots els lectors de pobles on se celebren consultes puguin informar de l’actualitat a la seva vila exercint de corresponsals locals. També us oferim la possibilitat que afegiu el microbloc amb el seguiment participatiu de les consultes a la vostra pàgina web, de manera que els vostres lectors puguin conèixer la darrera hora de les consultes celebrades arreu del Principat.

Redacció
Redacció 12/12/2009

El proper 13 de desembre 161 municipis celebraran una consulta sobre la independència de Catalunya, directe!cat no pot ser a totes les consultes però totes les consultes sí que poden ser a directe!cat. Tal i com ja vam fer amb la consulta d’Arenys de Munt, farem un seguiment minut a minut del 13-D, però en aquesta ocasió estarà obert a la participació de tothom.

Per tal que totes les poblacions hi siguin representades us demanem la vostra col·laboració perquè feu de corresponsals locals. Podeu explicar l’evolució de la consulta al vostre municipi el 13-D des de directe!cat o des del web de la Coordinadora.

Tres maneres de ser corresponsal local

* Comentant des dels webs directe!cat i referendumindependencia.cat
* Des del vostre propi Twitter amb l’encapçalament #13D
* Enviant un correu electrònic a consultes@directe.cat

A partir de dissabte, als webs de directe!cat i de la Coordinadora per la consulta sobre la independència hi trobareu un espai amb els missatges que es vagin enviant des de les diferents poblacions i trobareu les caselles per incloure el vostre nom, la vostra localitat i el missatge que voleu enviar.

Afegeix el microbloc de directe!cat a la teva pàgina

Per altra banda, totes les plataformes promotores de consultes o els internautes que vulguin tenir el seguiment al minut de directe!cat a la seva pròpia pàgina web només han d’afegir-hi el giny que hem elaborat inserint el codi font HTML que us facilitem a continuació:

Afegiu el següent codi al vostre blog:

Atenció: S’han de canviar els dos valors dels 3 paràmetres que hi ha. El valor que segueix de width (300) s’hi ha de posar l’amplada que desitgeu. El valor que segueix de height (700) s’hi ha de posar l’altura que desitgeu. El valor que segueix de limit (5) s’hi ha de posar el nombre d’entrades que voleu que es visualitzin.

Relacionats