Dilluns, 23 de Setembre de 2019 - Edició 424
La República

L’AVUI acomiada Salvador Sostres

La direcció del diari AVUI ha comunicat al polèmic columnista Salvador Sostres que no continuarà treballant al rotatiu perquè la seva columna és ‘repetitiva i representa un llast pel diari, ja que no aporta res i perjudica el bon nom de la casa’. Són les paraules que Sostres atribueix al director del diari, Carles Flo, en la columna de comiat que es publicarà aquest dimecres a l’AVUI i que Sostres ha publicat a la seva pàgina web, on ja avança que continuarà escrivint a partir d’ara. L’acomiadament de Sostres arriba vuit anys i mig després del seu fitxatge a mans de l’exdirector del rotatiu, Vicent Sanchis. En el seu últim escrit al diari, Sostres agraeix l’atenció rebuda als lectors i avisa que continuarà treballant en la defensa ‘d’aquells que són insultats, agredits i fins i tot segrestats’, en clara referència als seus amics Lluís Prenafeta i Macià Alavedra.

Redacció
Redacció 17/11/2009

En l’article de comiat de l’AVUI, Sostres assegura que la direcció li ha ofert continuar amb les entrevistes a canvi del mateix sou que cobrava ara, ‘però el que jo he vingut a fer al món és a escriure el que penso, les entrevistes eren un entreteniment, i tot i que fóra ingenu creure que no tinc un preu, he de dir en tot cas que la meva xifra és una altra’, sentencia Sostres.

Sostres també té paraules pels lectors, als que agraeix la ‘fidelitat’ i la ‘paciència’ de llegir-lo tots aquests anys.

L’escriptor també apunta que es repetirà en la ‘defensa del meu país si és agredit, i naturalment que em repetiré en la defensa de tots aquells que per defensar Catalunya són insultats i agredits i fins i tot segrestats, i no tinguin cap dubte que defensaré els meus amics com fa tota persona decent’. 

Per últim, Sostres adverteix que l’adéu de l’AVUI ‘no és una rendició’, ja que ‘queda molt per fer. Som els bons i guanyarem’.

Relacionats