Dilluns, 19 d'Agost de 2019 - Edició 389
La República

L’ANC es manifestarà amb l’Asamblea Andaluza a Sevilla per reclamar el dret a l’autodeterminació

El pròxim dia d’Andalusia, el 28 de febrer, l’Assemblea Nacional Catalana estarà al costat de l’Asamblea Nacional Andaluza a Sevilla com a mostra de suport i solidaritat amb el sobiranisme […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 15/02/2019
Pedro Altamirano (ANA) amb representants de l'ANC

El pròxim dia d’Andalusia, el 28 de febrer, l’Assemblea Nacional Catalana estarà al costat de l’Asamblea Nacional Andaluza a Sevilla com a mostra de suport i solidaritat amb el sobiranisme andalús.

Amb aquesta acció es pretén visualitzar la col·laboració d’ambdues organitzacions a favor del dret a l’autodeterminació dels pobles i a favor de la democràcia. També es vol demostrar el suport als presos polítics.

Des de l’ANA expliquen que són moments difícils per a Andalusia amb el nou govern de dretes suportat per l’extrema dreta i amb les anunciades rebaixes competencials que pretén dur a terme. Creuen que aquest govern mereix una resposta massiva no només del poble andalús, sinó de tots els demòcrates i republicans de l’Estat.

Amb l’ajuda de l’ANC, l’ANA vol demostrar als carrers de Sevilla que andalusos i catalans “caminen junts, que els problemes són els mateixos, i que els presos polítics no són catalans sinó que som tots”. Sota aquest concepte es compartirà una pancarta amb el lema: PEL DRET A l’AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES.

Relacionats