Diumenge, 21 de Juliol de 2019 - Edició 360
La República

L’ANC avisa que la convocatòria del 21-D no serà per fer “ni un cercle, ni un llaç de llum”

Misteriós anunci de l’Assemblea Nacional Catalana a les xarxes socials. Davant la provocació del Gobierno, que celebrarà un consell de ministres a Barcelona (com feia el dictador Franco) tothom esperava […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 05/12/2018
La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzzie

Misteriós anunci de l’Assemblea Nacional Catalana a les xarxes socials. Davant la provocació del Gobierno, que celebrarà un consell de ministres a Barcelona (com feia el dictador Franco) tothom esperava que l’entitat sobiranista mogués fitxa.

Durant els últims dies han proliferat anuncis i canals que convocaven els catalans a protestar el 21-D però es feia difícil saber quins eren de fiar i quins no. Davant del caos de convocatòries, l’ANC ha fet un pas endavant i a demanat que “aquest 21-D” tothom es reservi la data, ja que “la dignitat torna al carrer!” i demana que estiguin atents a les seves xarxes.

L’ANC avisa que la convocatòria serà contundent i no pas una performance com les que habitualment sol dur a terme: “les convocatòries de l’Assemblea només es comuniquen pels nostres canals oficials i no serà fer ni un cercle, ni un llaç de llum”.

Relacionats