Dilluns, 17 de Juny de 2019 - Edició 326
La República

La televisió basca emet un vídeo que deixa en evidència els testimonis de la Guardia Civil

Una vegada més, des d’ETiB, la televisió pública basca, gràcies a la seva manca de por a l’hora de tractar el judici farsa contra l’independentisme, han denunciat i evidenciat com […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 21/03/2019
Xabier Lapitz

Una vegada més, des d’ETiB, la televisió pública basca, gràcies a la seva manca de por a l’hora de tractar el judici farsa contra l’independentisme, han denunciat i evidenciat com són de febles els testimonis, els agents de la Guardia Civil, que aquests dies estan desfilant pel Tribunal Suprem espanyol.

Els agents intenten donar una imatge violenta i agressiva dels independentistes amb la complicitat del president de la Sala, Manuel Marchena, que no permet mostrar vídeos que desmunten les declaracions dels membres de la benemèrita. Un fet criticat per les defenses, per observadors internacionals i que podria incórrer en la vulneració del dret de contradicció que tot judici ha de permetre i garantir.

Així doncs, el que ha fet el programa En Jake, presentat per l’incombustible Xabier Lapitz, ha estat contraposar les paraules dels testimonis amb les imatges reals dels fets que narren. Aquest és el resultat:

Relacionats