Divendres, 14 Desembre 2018

La Kompanyia Lliure no vol abaixar el teló

Una agressiu comunicat on “revelen la falta de confiança en el projecte”

|

Ahir aquesta mateixa capçalera publicava el teletip de l’ACN on s’anunciava la dissolució de la Kompanyia Lliure en relació a la dimissió de Lluís Pasqual. Una dissolució que havia de durar fins a la primavera.

En el text, acusen els responsables del teatre d’haver pres una decisió els motius de la qual “només revelen la falta de confiança en el projecte”. Així mateix, reiteren el seu “compromís” amb el projecte i creuen que la gestió del mateix “no ha assolit” el que inicialment se’ls va “plantejar”. “Nosaltres sí que hi hem cregut i hi seguirem creient, i per això avui a les 15h assajarem”, culmina el comunica

   

Tal com expliquen fonts del Teatre Lliure a La República, en no fer-se l’obra de teatre que havia de dirigir Lluís Pasqual, no tenia sentit aguantar el contracte amb la companyia fins a maig. D’aquesta manera, en esgotar les re prestacions que actualment duen a terme al Teatre Lliure, el contracte expiraria.

El sueño de la vida, era l’obra que havia d’interpretar la Kompanyia del Lliure sota la batuta de Pasqual. La substituirà durant tres setmanes el muntatge Lehman Trilogy, una obra escrita el 2012 per Stefano Massini que, en paraules del director, Sergio Peris-Mencheta, és “una brillant crònica” de l’actualitat que ajuda a reflexionar sobre el fracàs del sistema.

Seguiu-nos a:

EDITORIAL

OPINIÓ

Més llegits

Segueix-nos a

469 Seguir
58,941 Seguir