Dimecres, 26 de Juny de 2019 - Edició 335
La República

La grotesca portada del Periódico que denuncia ‘fake news’ amb un titular fals

El Periódico hi torna. El rotatiu que va causar furor amb “the nota” i les seves exclusives amb tuf a invenció dictada des de la Meseta, treu avui una portada […]

Redacció
Redacció 30/11/2018
Enric Hernández, director del Periódico

El Periódico hi torna. El rotatiu que va causar furor amb “the nota” i les seves exclusives amb tuf a invenció dictada des de la Meseta, treu avui una portada que podria ser una broma del Polònia.

El diari d’Enric Hernández, que potser ell creia que ja no comandaria per fer el salt a dirigir Televisió Espanyola, segueix amb la seva dèria d’atacar tot allò que tingui relació amb el procés, la independència i l’anhel de llibertat dels catalans.

La portada d’avui divendres aprofita les manifestacions d’ahir del sector mèdic, educatiu i dels bombers per assegurar que “el carrer està en contra Torra”. Un titular d’escàndol, groc i tendenciós que no només no s’adequa amb la realitat, ja que la crítica d’aquests gremis es dirigeix cap a la gestió feta durant els últims anys, sinó que, a més, la notícia té una entradeta on ja parla de l’entesa entre els metges i Govern per aturar la vaga.

Però la mateixa portada, una mica més avall, apareix triomfant Hernández entregant els primers premis del Periódico que lluiten contra “les notícies falses”. Tot un exemple d’oxímoron.

Portada del Periódico 30 de novembre del 2018

Relacionats