Dijous, 19 de Setembre de 2019 - Edició 420
La República

La Generalitat farà una enquesta a tot l’Estat sobre la situació política catalana

La Generalitat impulsarà per primera vegada una enquesta a tot l’Estat sobre l’organització territorial. Segons han explicat fonts de la Presidència a l’ACN, davant la conjuntura actual i el nou […]

Avatar
Agències 01/03/2019
Madrid, ple de banderes espanyoles als balcons

La Generalitat impulsarà per primera vegada una enquesta a tot l’Estat sobre l’organització territorial. Segons han explicat fonts de la Presidència a l’ACN, davant la conjuntura actual i el nou escenari polític que derivarà de les eleccions generals, europees i municipals, el Departament vol disposar de l’opinió i la percepció del conjunt de ciutadans de l’Estat respecte la situació política catalana. Per això, amb l’assessorament del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), l’administració català farà un màxim de 3.600 entrevistes personals arreu de l’estat, En un treball de camp que està previst per després de les eleccions municipals.

Les mateixes fonts han explicat que la Generalitat ja disposa d’informació periòdica en relació a la percepció de la societat catalana sobre l’actual situació política, econòmica i social que es viu a Catalunya així com la seva actitud davant la política. Davant del nou escenari polític que derivarà de les eleccions d’abril i maig, el Govern ha considerat de “màxim interès” comptar amb informació sobre l’opinió de la resta de ciutadans de l’estat espanyol.

Relacionats