Dilluns, 17 de Juny de 2019 - Edició 326
La República

La CUP trenca amb JxCat i ERC: “Que no ens truquin per a res”

Punt final. Els cupaires no volen saber res del Govern, Junts per Catalunya ni ERC fins que no s’avanci en la independència. Entrevistat a Els Matins de TV3, Carles Riera […]

Joan Solé
Joan Solé 22/10/2018
Imatge del diputat de la CUP Carles Riera / EP

Punt final. Els cupaires no volen saber res del Govern, Junts per Catalunya ni ERC fins que no s’avanci en la independència. Entrevistat a Els Matins de TV3, Carles Riera ha presentat la “targeta vermella” als tres actors republicans després de mesos on s’ha anat “en contra de la decisió popular de l’1 d’octubre”.

La CUP, d’aquesta manera, diu prou a les “claudicacions” i els “acataments” del Parlament i l’executiu català. En aquest sentit, Riera ha demanat a JxCat i ERC que “no ens truqui per a res que sigui mantenir l’autonomia”. Segons el cupaire, “hi som per a la ruptura amb l’Estat, i no hi ha voluntat de ruptura ni d’autodeterminació. Hem dit prou”.

Els anticapitalistes, per tant, no votaran a favor de totes les mesures que serveixin per sustentar l’autonomia. Tot i que, matisa, “valorarem en cada cas si es prenen mesures socials que millorin la situació de la gent”.

Relacionats