Dissabte, 20 de Juliol de 2019 - Edició 359
La República

La CUP suggereix al Govern que convoqui eleccions

La CUP ha suggerit a Quim Torra que convoqui eleccions, la raó principal seria que Junts per Catalunya i Esquerra Republicana “estarien fent independentisme business”. En una roda de premsa […]

Redacció
Redacció 26/03/2019
Maria Sirvent, diputada de la CUP

La CUP ha suggerit a Quim Torra que convoqui eleccions, la raó principal seria que Junts per Catalunya i Esquerra Republicana “estarien fent independentisme business”. En una roda de premsa al Parlament, Maria Sirvent ha assegurat que el Govern ha fracassat “en màteria social”.

La diputada cupaire acusa les dues formacions que conformen l’executiu de fer “oportunisme polític per repartir-se 523 càrrecs de confiança amb un salari mig de 70.000 euros”. Sirvent retreu a Torra la presència de “molta retòrica i simbolisme” al discurs polític, fet que “demostra com assistim al processisme 2.0”.

La resposta de JxCat

El portaveu de JxCat, Eduard Pujol, ha rebutjat un avançament electoral a Catalunya i ha advertit a la CUP que el seu rival “no és el Govern del president, Quim Torra”.  “No hi ha d’haver eleccions”, ha dit Pujol, que també ha emplaçat la CUP a actuar amb responsabilitat. “El rival de Catalunya és un Estat absolutament embogit que fa servir tots els seus mecanismes per fer-nos mal”, ha afirmat. Pujol ha emplaçat els cupaires a “plantar cara al govern de Madrid” i a no “posar pals a les rodes” a l’executiu català.

Relacionats