Dilluns, 23 de Setembre de 2019 - Edició 424
La República

La CUP reivindica l’autoorganització popular davant la política del Govern que dista de la “contundència dels discursos”

ACN Barcelona.-La diputada de la CUP Maria Sirvent ha reivindicat des de la mobilització de l’ANC l’autoorganització popular en constatar que les polítiques del Govern no tenen “res a veure” […]

Avatar
Agències 11/09/2019

ACN Barcelona.-La diputada de la CUP Maria Sirvent ha reivindicat des de la mobilització de l’ANC l’autoorganització popular en constatar que les polítiques del Govern no tenen “res a veure” amb la “contundència dels discursos”. En una atenció a la premsa, Sirvent ha considerat que l’autoorganització popular és “més necessària que mai” per a reivindicar el dret d’autodeterminació, la independència i conquerir els drets civils i polítics “negats de forma sistemàtica”. En aquest sentit, ha fet referència al dret a l’habitatge o la lluita contra “l’ofensiva privatitzadora de serveis públics”.

A més de la mobilització de l’ANC, la CUP participa a la manifestació de l’esquerra independentista, que a dos quarts de set començarà el recorregut des de plaça Urquinaona, i a l’acte polític, a la plaça Comercial, on intervindrà la diputada Natàlia Sánchez a les vuit del vespre.

Relacionats