Dissabte, 19 Gener 2019

La brillant resposta d’un supermercat de Perpinyà que no claudica a les pressions per retirar una estelada

Un grup espanyolista anomenat 'Catalunya peuple d'Espagne' (amb base a Suïssa) li exigeix no vendre un ambientador de cotxe amb la bandera independentista

|

El supermercat Leclerc de Perpinyà té a la venda -entre altres moltes coses- adhesius amb la inscripció ‘Pays Catalan’ i el 66 departamental de la Catalunya Nord o el burro català, a més d’un ambientador de cotxe amb l’estelada que un grup espanyolista anomenat ‘Catalunya peuple d’Espagne’ (amb base a Suïssa) li ha demanat retirar.

Segons L’indépendant, ho fan sota el pretext que l’objecte, que costa 2,95 euros,  “contribueix al finançament d’un partit que reivindica la independència, un procés totalment il·legal, contrari a la llei espanyola i als valors europeus”. Però el supermercat de la Catalunya Nord s’ha negat a acceptar les seves demandes amb una resposta brillant: “Aquest producte fabricat per una societat espanyola forma part d’un assortiment d’accessoris que representen Catalunya. A través de la venda d’aquest article, no tenim cap intenció de perjudicar ni de reivindicar idees polítiques com en els altres punts comercials que n’ofereixen la venda. Amb aquest acte no fem política, sinó comerç”.

   

Seguiu-nos a:

EDITORIAL

OPINIÓ

COLUMNA

MÉS LLEGITS