Dijous, 23 de Maig de 2019 - Edició 301
La República

Josep Bou assegura que si és alcalde de Barcelona arrencarà el gran llaç groc i posarà un retrat del rei

La polèmica dels llaços iniciada per la petició de la Junta Electoral Central espanyola contra la Generalitat segueix portant cua tot i que el president Quim Torra ja ha descartat […]

Redacció
Redacció 14/03/2019
Josep Bou, candidat del PP a Barcelona, en una imatge d'arxiu

La polèmica dels llaços iniciada per la petició de la Junta Electoral Central espanyola contra la Generalitat segueix portant cua tot i que el president Quim Torra ja ha descartat dur a terme.

Ciudadanos ja ha anunciat que portarà la decisió a la JEC i, com no podia ser d’una altra manera, també hi suca pa el candidat del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, però al seu estil barroer.

Bou ha assegurat aquest dijous que la primera acció que farà si és alcalde és arrencar “personalment” el llaç groc l’Ajuntament i posar la imatge del Rei que va ser retirada de la peanya de l’edifici.

Ho ha dit en una atenció als mitjans després que la matinada d’aquest dijous el símbol hagi estat arrencat per un grup d’unionistes radicals espanyols encaputxats i que l’Ajuntament l’hagi tornat a penjar. Per Bou, aquest fet és un error d’Ada Colau, atès que la pancarta a l’Ajuntament és “una coacció al poder judicial”.

“El llaç no és representatiu dels barcelonins, hi ha molt pocs llaços pel carrer”, ha asseverat Bou, que ha apuntat que és un símbol sectari i una ofensa, segons ell, perquè qüestiona l’estat de dret.

Relacionats