Dijous, 18 de Juliol de 2019 - Edició 356
La República

[Imatges] Un col·lectiu “en lluita contra el cunyadisme” troleja la manifestació ultranacionalista de Madrid

‘Homo Velamine’, que es defineix com un col·lectiu “ultraracionalista en lluita contra el cunyadisme en tots els seus vessants”, ha trolejat la manifestació a Madrid contra el diàleg amb Catalunya […]

Redacció
Redacció 10/02/2019
Imatge de la manifestació del 10/02/2019 a Madrid

‘Homo Velamine’, que es defineix com un col·lectiu “ultraracionalista en lluita contra el cunyadisme en tots els seus vessants”, ha trolejat la manifestació a Madrid contra el diàleg amb Catalunya impulsada per PP, Cs i els ultradretans de VOX.

S’hi han presentat amb una gran bandera espanyola sobre la qual han imprès el lema “Espanya per collons!” i han corejat altres càntics enfotent-se de l’esperit de la concentració com “Espanya necessita estar ‘unidita'”, “feminazis no, neonazis sí” i “Partit Popular / Vox i Ciutadans / Hogar Social Madrid / Tots germans”.

Segons un article de mofa que han publicat posteriorment, han caracteritzat el grup com a  filòsofs: “Como dicen los compas de la Falange, ‘España es Verdad, somos una realidad metafísica y espiritual’. Ergo si España es Verdad, España ‘es’, y por lo tanto no se le puede negar. Es decir, ‘es’ por cojones”, han escrit, usant l’humor per anar contra l’auge de moviments ultranacionalistes a l’Estat espanyol.

Relacionats