Dilluns, 23 de Setembre de 2019 - Edició 424
La República

[Imatge] L’homenatge d’una dissenyadora als presos polítics i exiliats al prestigiós esdeveniment ‘080 Fashion’

La dissenyadora Miriam Ponsa va rendir ahir el seu homenatge als presos polítics i exiliats catalans en la 23ena edició del prestigiós saló de moda ‘080 Fashion’, que s’ha celebrat a […]

Redacció
Redacció 06/02/2019
La dissenyadora Miriam Ponsa/ miriamponsa.com

La dissenyadora Miriam Ponsa va rendir ahir el seu homenatge als presos polítics i exiliats catalans en la 23ena edició del prestigiós saló de moda ‘080 Fashion’, que s’ha celebrat a Barcelona entre el 4 i el 7 de febrer. Durant la desfilada, van destacar divuit cadires grogues que havia deixat buides i amb el nom dels presos polítics, els exiliats i la Tamara Carrasco, també represaliada per l’Estat espanyol, juntament amb una cita de Jordi Cuixart: “Mai podran empresonar les idees”.

Un gest que ha lloat la Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, amb una piulada a Twitter.

Després de la desfilada, Ponsa va reivindicar que “qualsevol disciplina és bona per comunicar” i com “el dia de la desfilada té molta premsa,  aprofito i comunico tot el que he estat callant durant mig any”. Posteriorment, va rebre per sorpresa un ram de flors grogues que va col·locar a la cadira de la secretària general d’ERC, Marta Rovira.

 

Relacionats