Diumenge, 25 d'Agost de 2019 - Edició 395
La República

Gemma Craywinckel, nova directora gerent de l’hospital de Sant Pau de Barcelona

ACN Barcelona.-La doctora Gemma Craywinckel i Martí ha estat nomenada aquest dimarts nova directora gerent de l’hospital de Sant Pau de Barcelona. La decisió s’ha pres per unanimitat a la […]

Avatar
Agències 23/07/2019

ACN Barcelona.-La doctora Gemma Craywinckel i Martí ha estat nomenada aquest dimarts nova directora gerent de l’hospital de Sant Pau de Barcelona. La decisió s’ha pres per unanimitat a la reunió del Patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que s’ha celebrada avui. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB) i doctorada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Craywinckel és metge especialista en Cirurgia General i Digestiva i diplomada en Gestió Hospitalària per ESADE. També és màster en Direcció d’Institucions Sanitàries per la UAB (màster que actualment dirigeix) i professora associada a la UAB.

La nova directora gerent de l’hospital de Sant Pau ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional en aquesta institució sanitària, primer com a metge assistencial i després en diferents posicions directives. També va ser directora de l’Àrea Materno-Infantil de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Relacionats