Diumenge, 18 d'Agost de 2019 - Edició 388
La República

Espadaler: “Em vaig equivocar. Desitjo anar a vuere Turull com més aviat millor”

El líder del PSC-Units per Avançar al Parlament reconeix, ara, que s’ha equivocat quan no ha anat a visitar el conseller Turull a Lledoners després que aquest li ho retreiés: […]

Redacció
Redacció 06/12/2018
El diputat del PSC-Units Ramon Espadaler, amb el president del grup, Miquel Iceta, durant la reunió de l'Espai de Diàleg al Palau de la Generalitat, el 16 de novembre de 2018 (Horitzontal)

El líder del PSC-Units per Avançar al Parlament reconeix, ara, que s’ha equivocat quan no ha anat a visitar el conseller Turull a Lledoners després que aquest li ho retreiés: “Que no vengui valors cristians”. Ramon Espadaler ha explicat en una entrevista a El Món a Rac1 que “havia mostrat la seva predisposició però no vam anar més enllà” i ha reconegut “potser em vaig equivocar”. Tot i això, el diputat ha assegurat que desitja anar a veure Turull “com més aviat millor”.

El socialista ha afirmat que tenen “una posició contrària a la presó preventiva” perquè ha explicat que aposten “per la llibertat condicional”. Sobre les paraules de Turull, Espadaler ha dit que les respecta i ha negat les afirmacions que difamen contra els presos quan asseguren que tenen privilegis: “Estar a la presó és antagònic amb el fet de viure amb privilegis”.

Relacionats