Dilluns, 17 de Juny de 2019 - Edició 326
La República

ERC acusa La Vanguardia de publicar ‘fake news’ sobre Junqueras

La Vanguardia va publicar ahir una notícia que assegurava que Oriol Junqueras ha “‘fitxat’ un històric del PP com a ‘cap de campanya per a la presó’” de cara a […]

Redacció
Redacció 24/03/2019
Oriol Junqueras, al Tribunal Suprem

La Vanguardia va publicar ahir una notícia que assegurava que Oriol Junqueras ha “‘fitxat’ un històric del PP com a ‘cap de campanya per a la presó'” de cara a les eleccions europees del 26-M. Deia que el líder d’ERC “no perd el temps a presó” i que, segons havia pogut conèixer el diari, Junqueras hauria establert aquesta relació en coincidir a la presó madrilenya de Soto del Real amb Alberto López Viejo, conegut per la seva etapa amb Esperanza Aguirre i que compleix condemna per la seva vinculació amb la trama Gürtel.

Una informació que diverses fonts d’ERC han assegurat que és falsa. De fet, Raül Muto va contestar per Twitter a la periodista Bea Talegón, quan ella va reaccionar a la notícia amb sorpresa. “Bea, deixa el Twitter i surt al carrer”, va dir-li, en una publicació que va generar una discussió amb Talegón en que Muto va titllar la notícia de La Vanguardia de fake news. “No et creguis tot el que es publica”, va etzibar.

Relacionats