Dimarts, 23 de Juliol de 2019 - Edició 362
La República

Empresa rebutja la petició de Tusquets de suspendre cautelarment el ple de constitució de la Cambra

ACN Barcelona.-El Departament d’Empresa i Coneixement ha desestimat la suspensió cautelar del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona que va nomenar Joan Canadell nou president, segons ha avançat […]

Avatar
Agències 12/07/2019

ACN Barcelona.-El Departament d’Empresa i Coneixement ha desestimat la suspensió cautelar del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona que va nomenar Joan Canadell nou president, segons ha avançat aquest divendres ‘La Vanguardia’ i ha confirmat l’ACN. Així ho havien sol·licitat els aspirants a presidir l’ens cameral Carles Tusquets i Ramon Masià, juntament amb 20 persones físiques i jurídiques més. Els empresaris consideraven que durant el procés electoral s’havien produït “irregularitats invalidants” i que s’havia d’aturar la constitució de la nova Cambra. El Departament disposa ara de dos mesos més per acabar de resoldre el recurs.

Fonts d’Empresa han explicat que la conselleria no veu motius per suspendre cautelarment el ple en considerar que no es produeix cap dany irreparable, com argumentaven els empresaris. Les mateixes fonts han afegit que tampoc es pot aturar la pressa de possessió dels nous membres perquè ja ho havien fet abans del ple. A banda d’aquest recurs, la conselleria té sobre la taula dos recursos més, un sobre les eleccions a la Cambra de Terrassa i l’altre sobre procediments formals en relació amb el vot electrònic.

Relacionats