Dijous, 23 de Maig de 2019 - Edició 301
La República

El regidor d’habitatge de Colau assegura que no acabaran “mai” amb els desnonaments

El regidor d’Habitatge i Rehabilitació i regidor del Districte de Sant Martí, Josep Maria Montaner, ha admès en una entrevista al mitjà Crític, pròxim als comuns, que “no acabarem mai […]

Joan Solé
Joan Solé 15/03/2019

El regidor d’Habitatge i Rehabilitació i regidor del Districte de Sant Martí, Josep Maria Montaner, ha admès en una entrevista al mitjà Crític, pròxim als comuns, que “no acabarem mai amb els desnonaments ni amb el problema de l’habitatge”.

Montaner, que no repetirà legislatura perquè se sent “cansat” després d’un mandat on “s’hi ha deixat la vida”, rebaixa les expectatives amb les quals es va presentar l’actual alcaldessa de Barcelona on semblava tenir la fórmula per poder frenar el drama dels desnonaments que ha colpejat tantes famílies a la capital catalana: “El programa que vam fer no era ni per a dos mandats, sinó per a tres. Era molt més ambiciós del que es podia realitzar amb els mitjans humans, econòmics i de temps que teníem”.

En aquest sentit, el regidor diu no sentir-se responsable d’haver dit que acabarien amb els desnonaments: “perquè n’hi ha des del segle XIX, des que hi ha capitalisme”. A més, concreta que “la veritat és aquesta: sempre hi haurà algun propietari que desnona, acabar amb els desnonaments és impossible. El que pots fer és que convertir-los en quelcom marginal”.

Relacionats